OVER UVIS

UVIS?

UVIS staat voor Utrechtse Vereniging Informatica Studenten. Dit betekend echter niet dat wij er alleen zijn voor de Informatica student, maar voor alle ICT opleidingen die te volgen zijn aan de HU.

GESCHIEDENIS

Een klein stukje historie gewoon omdat het kan. UVIS bestaat al sinds 6 mei 1998 en is opgericht door de heren 'Edo Meinema, Marc de Vries, Erik de Groot, Peter Bootsma, Chris Neddermeijer, Bas Welman en Robert van de Meulen'. Sinds dien is er een hoop veranderd binnen de vereniging. Zo kwam het een jaar geleden erg dichtbij om de vereniging op te doeken. Gelukkig is dat niet gebeurd en zijn we nu weer een erg actieve vereniging!

DOEL

UVIS heeft als doel om iedereen een leuke en gezellige studie te laten beleven. Daarnaast bieden wij net dat beetje meer naast je opleiding. Wij doen niet aan ontgroening en dergelijke. Wel organiseren wij LAN-party's, bedrijfsbezoeken, stage mogelijkheden en natuurlijk ook diverse feestjes.
Daarnaast hebben we bij UVIS de ervaring van 100 ICT'ers bij elkaar die je een stuk gerichter kunnen helpen met je studie dan Google.

LID WORDEN?

Dus jij ziet lidmaatschap van UVIS wel zitten? Of schrijf je nu direct in via deze pagina.

Icoontje Geschreven door Charissa van Ingen - Voorzitter UVIS